Header info

Emailinfo##kukac##tabakakademia.hu  Phone+36 30 826 7755

Főmenü

Kereső

Kiskosár

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Megjelent a trafikok biztonságáról szóló oktatófilm

Megjelent a Nemzeti Dohányboltok biztonságáról, bűnmegelőzési és áldozatvédelmi kérdéseiről szóló oktatási kisfilm!

képAz elmúlt időszakban ismét előtérbe kerültek a dohányboltok sérelmére elkövetett vagyon elleni, illetve vagyon elleni erőszakos bűncselekmények, köztük is kiemelten a lopások és a rablások. A trafikok biztonsága és biztonságtechnikai kihívásai szoros összefüggést alkotnak, hiszen a hosszú távú üzemeltetés alapvető feltétele a külső és belső kockázatok mérséklése és kiszűrése, sőt a veszélyforrások minimálisra csökkentése mellett azok lehetőség szerinti megszüntetése.

Magyarország valamennyi nemzeti dohányboltja a fennálló körülmények közötti lehető legjobb és legkedvezőbb helyzet megteremtésére törekszik, de hogyan kell ezt jól csinálni? Mit tehet a tulajdonos, és mit tegyen a dohánybolti eladó az optimális biztonság elérése érdekében?

Széleskörű szakmai összefogással megvalósuló kisfilmünk részletesen bemutatja a nemzeti dohányboltokkal kapcsolatos bűnmegelőzési és áldozatvédelmi kérdéseket. Az egy tanórányi időtartam alatt elsajátítható oktatási anyag ismerete megítélésünk szerint minden dohánybolti munkatárs és koncesszió jogosult számára nélkülözhetetlen.

A kisfilm megtekintéséhez kattintson ide (regisztrált felhasználók számára).

A kisfilm bejelentkezés után az Oktatás menüpont alatt, a nemzeti dohányboltok biztonsága: bűnmegelőzés és áldozatvédelem a trafikokban (videós tananyag) hivatkozás megnyitása után, az Oktatási anyag megkezdése gombra kattintva érhető el.

Ha még nem regisztrált oldalunkra, ezt néhány kattintással itt megteheti.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Legközelebbi események